HR szolgáltatási menedzserHR szolgáltatási menedzser

munkatársat keresünk szegedi, békéscsabai, kecskeméti munkavégzésre


Olyan embert keresünk, aki tudja, hogy mi fán terem a munkaerő-kölcsönzés és a diákmunka.
Ennek a munkakörnek a betöltéséhez nem szükséges a HR-es végzettség, sokkal inkább az a fontos, hogy legyen tapasztalata a munkaerő mozgatásának folyamatáról.

Feladat:
Az ideális jelölt számunkra az, akit három megyét felölelő (Bács, Békés, Csongrád) régió irányításával bízhatunk meg. Ennek előnye, hogy a kötetlen munkaidő miatt a fent felsorolt megyék bármelyikében lehet a lakóhelye, azonban a megyék közötti ingázás miatt a pozíció betöltésének feltétele, hogy saját gépkocsival rendelkezzen.

Feladatának ellátásához szükséges, hogy határozott meggyőződéssel tudjon ügyfeleinkkel kommunikálni, ehhez cégünk szakmai és jogi képzéseket is biztosít.
Fontos, hogy jól bánjon a számokkal, mivel az éves stratégia kialakításában és saját bevételének alakításában meghatározó szerepet játszik.

Előny:
Előnyt jelent, ha van tapasztalata, kisebb 5-6 fős csoport irányításában, azonban ennek hiányában is könnyen be tud illeszkedni, mivel egy elfogadó, összeszokott csapat várja.

Amit kínálunk:
Folyamatos szakmai fejlődés
Havi fix bejelentett versenyképes juttatás és bónusz

Munkavégzés helye:
Szeged- Békéscsaba - Kecskemét

Jelentkezés módja:
Amennyiben álláshirdetésünk felkeltette érdeklődését, és megfelel az elvárásoknak, úgy a vitanyi.kinga@humaniahrsgroup.hu e-mail címre küldje el fényképes, szakmai önéletrajzát a pozíció megjelölésével.

Information

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<


Hirdetések:  
Hirdetés feladásának dátuma: 2016-09-12 00:00:00