Védelmi ellenőrHumánia HRS Group Zrt. az egyik legnagyobb országos hálózattal rendelkező munkaerő-kölcsönző, közvetítő vállalkozás. Cégünk kétoldalú szolgáltatóként segítséget nyújt a munkavállalók álláskeresésében és elhelyezkedésében, valamint a cégeknél felmerülő munkaerőhiány gyors és rugalmas pótlásában. Ügyfeleinknek jogszerű foglalkoztatással és megbízható, ügyfélcentrikus ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Célunk, a munkaerőpiac minden szereplője számára egy dinamikusan fejlődő, emberközpontú szolgáltatás működtetése.

A Bud Security Kft., a Budapest Airport Zrt. elsősorban biztonsági feladatokat ellátó leányvállalata, az alábbi munkakörre várja a jelentkezőket
Védelmi ellenőr
pozícióra teljes és részmunkaidős foglalkoztatással.
Legfontosabb feladata, hogy hatékonyan biztosítsa az utasok átvilágítását,poggyászaik ellenőrzését folyamatosan együttműködve a fegyveres szervekkel.
Feladatok:
• A repülőtér területére belépő személyek (utasok, hajózó személyzet, alkalmazottak, stb.) és csomagjaik biztonsági ellenőrzése.
• Megakadályozza, hogy a légi járművek fedélzetére, illetve repülőtér szigorított védelmi területére a repülőtér működésére és a légi közlekedésre veszélyes eszközök kerüljenek.
• A repülőtér területén lévő rendvédelmi szervekkel való szoros együttműködés
• Átvilágító és röntgen berendezések kezelése

Elvárások:
Ez a munka olyan emberek számára ideális, akik biztonsági területen szeretnének elhelyezkedni, fontos számukra a nemzetközi munkakörnyezet megismerése és szeretnének egy dinamikusan fejlődő nemzetközi vállalatnál jövőt építeni.
• Érettségi bizonyítvány,
• Alapszintű szóbeli angol nyelvtudás (teszteljük)
• Megfelelő fizikai erőnlét, állóképesség,
• PÁLYAKEZDŐK jelentkezését is várjuk

Amit kínálunk:
Olyan munkatársakat keresünk, akik hosszú távon képzelik el a jövőjüket, ebben a pozícióban, átlagosnál nagyobb felelősségtudattal rendelkeznek és nyitottak a munkakör ellátásához szükséges képzések elvégzésére.
• Különleges kihívásokat rejtő nemzetközi munkakörnyezet
• Igényes, jogszabályi háttérnek maximálisan megfelelő munkakörülmények
• További tapasztalatszerzési és fejlődési lehetőség
• Korábban megszerzett nyelvtudás kamatoztatása
• 5 hetes szakmai képzést és sikeres vizsga után bónuszt biztosítunk
Folyamatos munkarend napi 4 órás 6 órás és 8 órás beosztással

Munkavégzés helye:

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Munkaidő:

Teljes és részmunkaidő


Jelentkezés módja:
Amennyiben álláshirdetésünk felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, úgy a budapest@humaniahrsgroup.hu e-mail címre küldje el fényképes önéletrajzát a pozíció megjelölésével.
Fontos információ:
A jelöltek előszűrése és az első féléves munkaviszony munkaerő-kölcsönzésen keresztül valósul meg. Kölcsönös megelégedést követően félév után a BUD Security Kft. saját csapatában biztosít helyet.

Kiválasztás menete:
Először is küldje el pályázatát a budapest@humaniahrsgroup.hu email címre a pozíció megjelölésével
Mi mindegyik pályázatot el fogjuk olvasni, és amennyiben megfelel az elvárásoknak jelentkezni fogunk az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.
Megbeszélünk egy interjút (sikeres interjú után még 1 interjú és tesz várható a leendő kölcsönvevő munkáltatónál)
Sikeres pályázást kíván:
Pékó Anett
HR tanácsadó

Information

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<


Hirdetések:  
Hirdetés feladásának dátuma: 2016-11-15 00:00:00